top of page

Jeg har blikket for de skæve ting og kærligheden til det mangfoldige. I mere end 15 år har jeg haft virke inden for det psykosociale felt i tæt samarbejde med mennesker, som har befundet sig i forskelligartede livskriser. Jeg har implicit heri en bred erfaring med typiske problemstillinger og har det socialpædagogiske relationsarbejde, motivationsarbejde og psykoterapi som kernekompetencer.

 

Telefon: 3023 5177

Mail: Sabina@livskulor.dk 

Jeg tror på, at alle mennesker er forskellige og at der ikke findes én opskrift på, hvordan det enkelte menneske lærer, oplever og er i verden. Igennem de sidste 19 år har jeg arbejdet med motivation og forandringsprocesser på ledelses og individuelt niveau. Heraf de sidste 10 år med fokus på udvikling af mennesker, som af forskellige årsager har været udfordret psykisk, fysisk eller socialt.

Telefon: 4295 2486

Mail: Kirsten@livskulor.dk

Kirsten

Ipsen

Sabina Christensen

Vision
Mission
Ambition

MENNESKER DER BRÆNDER FOR AT HJÆLPE MENNESKER 

Vi drives af arbejdet med mennesker, og af at alle mennesker har brug for noget forskelligt. 

Vi har i mange år, sat det enkelte menneske i fokus og har i samarbejde skabt LIVSKULØR, som tager udgangspunkt i, at vi hver især er ansvarlige for at skabe og sikre vores egen trivsel på alle vores livs arenaer. 

bottom of page