top of page

Kursus i mental sundhed som giver kulør til livet

Her finder du vores online kursus "Byg bro til meningsfulde forandringer"

Her kan du, på dine helt egne præmisser opnå en dybere kontakt og forståelse for dig selv og for dit samspil med omverden.

Du vælger selv, hvornår du vil tage et pusterum fra omverden og bringe din selvudvikling i fokus. Kurset rummer fleksibilitet og er let at gå til i ramme og indhold. Livskulør tilgodeser den travle hverdag samtidig med, at det rummer en kærlig insisteren på, at du for en stund vender din opmærksomheden indad.  

Kurset tager dig på let tilgængelig vis i hånden og øger din opmærksomhed på, hvor meget indflydelse dine følelser, bevidsthed og tanker har på din sundhed, livskvalitet og følelsesmæssige balance.

Livskuløren til dig i dette forløb er:

En dybere forståelse og selvindsigt

 En bro til meningsfulde forandringer

  En kombination af fokus på velvære og på udfordringer

  Et serviceeftersyn og en værktøjskasse til selvværdet og til din kontakt med omverden 

Et bidrag til øget trivsel og overskud

Du modtager undervisning i visuelle, sanselige og mundrette bidder, så du kan følge med og arbejde med din selvudvikling i dit helt eget tempo. Igennem en øget bevidsthed og en vifte af tilgange til dig selv, kan du undersøge dit indre liv og den måde, som du kommer til udtryk på.

 

Kurset støtter dig i at gå til dig selv og til omverden på måder, der kan aktivere at selvudvikling sker.

Online kurset indeholder 7 moduler.

Alle øvelser er mulige at downloade og gemme. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om pris og tilmelde dig kan du gøre det her: 

Sabina@livskulor.dk eller Kirsten@livskulor.dk

Vi har ikke nogle produkter at vise her lige nu.

Anbefalinger

NAME / JOB / TITLE

”Jeg giver mine bedste anbefalinger til LIVSKULØRS kursus: ”Byg bro til meningsfulde forandringer.” Jeg har fået en langt større forståelse af mig selv, mine tanker, adfærd, udfordringer mål og drømme. Og ikke mindst er jeg med kurset blevet langt mere bevidst om, hvor det er jeg skal sætte ind, når min hverdag føles lidt hård, uoverskuelig eller drænende.  


For mig har kurset været en konkret og givende værktøjskasse fyldt med inspirerende viden, spændende indsigter, værdifulde remindere og ikke mindst en god støtte til min personlige udvikling.  


Jeg er specielt vild med formatet, de små videoer, med konkret og inspirerende indhold, med hvert deres guld og indsigter. Det har været meget nemt at navigerer ind og ud af, når jeg har haft brug det, eller blot har haft lyst til et kærligt rum til mig selv. Alt i alt er jeg utrolig glad for de indsigter jeg har fået med mig fra kurset, det giver håb og SÅ meget mening. Tak ”     

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

NAME / JOB / TITLE

bottom of page