top of page
Bridge ind i skoven

Kursus til Socialt arbejde

TIL MENNESKER SOM ARBEJDER MED MENNESKER

Med sammenlagt 40 års erfaring og tusindvis af samtaler med mennesker indenfor området. 

Med erfaring som sparringspartnere, rådgivere og praktisk ´hands on´ har vi udviklet et online kursus, som henvender sig til dig, der arbejder med socialt arbejde 

Kirsten Ipsen Sabina Christensen.jpg
Dit%20spor%20Livskulor_edited.png

KURSUS

- EN BRO TIL NYE SPOR I DET PSYKOSOCIALE ARBEJDE

ET 7 UGERS ONLINE KURSUS

En bro til nye spor i det psykosociale arbejde, - et onlinekursus til mennesker, der arbejder med mennesker.

 

Er du leder eller medarbejder i et omsorgs- eller relationsfag, og ønsker du inspiration til det faglige virke eller trænger til at pleje den fagpersonlige trivsel? 

Når mennesker og menneskers trivsel er vores arbejdsopgaves centrum, er det ikke fagligheden, men fagpersonligheden der er styrken. For at kunne stå stærkt fagligt, skal vi både vide noget om de psykosociale dynamikker, som vi på daglig basis indgår i, og som er centrale for menneskers trivsel.

 

Samtidig skal vi kunne rumme os selv og vores personlige reaktioner. Når vi arbejder i omsorgs- eller relationsfag, er vi nødt til at skabe relationer som et menneske, ikke som en faglighed. Vi opbygger tillid som det menneske, vi er og ikke blot med den faglighed, som vi har.

 

I dette onlinekursus styrkes det faglige fundament. I et let tilgængeligt og fleksibelt format modtager du undervisning med inspiration til opmærksomhedspunkter, som du med fordel kan skabe bevidsthed omkring i kontaktfeltet med mennesker, - eller omkring din egen trivsel.

 

Der er forudsætning for at styrke din selvagens, - altså bruge dig selv mere bevidst som redskab i kontakt og relation med andre, fordi du får indsigt i dine egne mønstre, sårbarheder og ressourcer. Det kan også være, at du ønsker inspiration i f.eks. mentorskabet, behandlings- eller relationsarbejdet, og her er onlinekursets indhold også anvendeligt for de mennesker, som man arbejder med.

Når vi kan se, hvad der sker på over- og underfladen i os og hos de mennesker, som vi arbejder og samarbejder med, er vi i stand til at reagere fornuftigt, rationelt, fagligt og samtidig tage hånd om vores egen trivsel.

 

Når vi kan se og tør opdage vores egne styrker og sårbarheder, kan vi blive fri for at reagere ubevidst ud fra dem. Vi kan øge vores selvindsigt, - samt vores bevidsthed omkring vores medmenneskers strategier og mønstre.

 

Dermed kan vi opretholde eller styrke den vigtige fagpersonlighed, - hvad end vi skal behandle, ledsage, undervise, udføre pleje, gøre rent, sørge for mad, sætte hår, holde samtaler, lave arbejdsplaner osv.

Kurset er fleksibelt og tilgængeligt på alle elektroniske enheder. Det betyder, at den enkelte medarbejder har mulighed for at indlære og absorbere samt teste undervejs i eget tempo samt mulighed for ubesværet at implementere i praksis. 

 

Du modtager undervisning vedrørende:

  • Nervesystemet, - og hvilke mekanismer kan vi påvirke til at opnå de forandringer, som vi ønsker

  • Basisbehov, - om vores basale behov, - respekt og egenomsorg

  • Nysgerrighed, - som redskab til at skabe muligheder og udvikling

  • Kontakt, - fordi det mest meningsfulde i livet handler om den kontakt, som vi har til os selv og andre mennesker

  • Drømme, - om at bakke vores drømme og ønsker op

  • Behag, - om hvordan vi giver os selv de bedste betingelser for at opleve behag, trivsel og tilfredsstillelse i livet

  • Vedligeholdelse, - om at forankre en omstilling eller forandring i livet

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller vil du gerne høre mere, så kontakt os via telefon eller indtast dine oplysninger ved at benytte "jeg vil gerne kontaktes" knappen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

bottom of page